Overstappen van tandarts?

Tandzorg Oranjeplein ontzorgt. Alle behandelingen worden door ons naar uw verzekeraar gestuurd; een groot gemak. Bij ons zit u als patiënt dus niet in de papierwinkel verwikkeld. Wij ontnemen alle zorgen bij u, zodat u geen last van de overstap heeft.. We streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Daarom kunt u, ook als nieuwe patiënt, meestal binnen een week terecht. Ook tijdens de overstap een gezond gebit!

U kunt via de website overstappen van tandarts in Weert, vul hiervoor onderstaand formulier in. Als u voor het eerst een afspraak met ons maakt, schrijven wij u graag in als patiënt*. Uw gegevens worden op vertrouwelijke wijze en volgens de wet bescherming persoonsgegevens behandeld.

* Minimum leeftijd voor het zelf inschrijven of maken van een afspraak is 16 jaar. Onder die leeftijd dienen afspraken en inschrijvingen te geschieden door de ouder of wettelijk bevoegde.

Andere tandarts nemen

Het is niet vreemd om een andere tandarts te nemen. Dit gebeurt heel vaak, bijvoorbeeld als u verhuist, als uw kinderen ook naar de tandarts moeten of als u ontevreden bent over uw huidige tandarts. Ook kan het zijn dat uw huidige tandarts een bepaalde behandeling niet aanbiedt. Dan kunt u eenmalig naar een andere tandarts, maar u kunt ook overstappen zodat u voor alle behandelingen bij dezelfde tandarts terecht kunt. Bij het overstappen van tandarts in Weert bij Tandzorg Oranjeplein, nemen wij in ieder geval uw hele dossier over van uw huidige tandarts. Op die manier zijn wij op de hoogte van uw geschiedenis en zit u zelf niet in de papierwinkel verwikkeld. Via uw dossier krijgen wij ook uw gegevens die nodig zijn voor de verzekering, daar hoeft u dus ook niet meer achteraan.

Vul onderstaand formulier in om over te stappen van tandarts en u in te schrijven bij Tandzorg Oranjeplein. 

Inschrijfformulier

Persoonsgegevens
Geslacht
Adresgegevens
Overige informatie
Gewenste locatie
Openingstijden
MaandagMa 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
DinsdagDi 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
WoensdagWo 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
DonderdagDo 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
VrijdagVr 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
ZaterdagZa Gesloten
ZondagZo Gesloten

Telefonische bereikbaarheid
Ma t/m Vr 8:00 -16:45 uur
Tijdens onze lunchpauze (12:30 - 13:15) zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Tandzorg Oranjeplein
Nassaulaan 3
6006 CM Weert

info@tandzorgoranjeplein.nl
0495 - 524 261

Gecertificeerde tandartsen
Google Maps Tandzorgoranjeplein

Belangrijke mededeling

Beste patiënt,

In verband met het corona virus zullen de nodige maatregelen genomen worden in onze praktijk waardoor de mondzorg er voor u wellicht anders uit zal zien dan u van ons gewend bent.

In de praktijk hanteren wij al jaren de nodige hygiëneprotocollen. Deze hebben wij nu aangevuld met de richtlijnen van het RIVM en de aanvullende protocollen die wij van de Mondzorgkoepels hebben ontvangen. Dit doen we om zowel u als onze medewerkers goed te beschermen. De volgende aanpassingen hebben wij doorgevoerd:
- Onze agendaplanning zal aangepast worden. Er zal meer tijd tussen patiënten in gepland worden. Dit doen we om te voorkomen dat er teveel patiënten in de wachtkamer zitten.
- Bij onze balie is een streep getrokken om 1,5 meter afstand van de balie te kunnen houden.
- Afspraken zullen bevestigd worden per mail of sms (geen afsprakenkaartjes).
- De behandelaars zullen naast de gebruikelijke bescherming bij behandelingen een spatscherm en/of mutsje dragen.

Wat wij van u vragen;
- Wij verzoeken u vriendelijk om een mondkapje te dragen in onze praktijk.
- Wij vragen u om uw handen te desinfecteren bij de ingang.
- Helaas is het gebruik van onze sanitaire voorziening niet mogelijk.
- Bij sommige behandelingen zullen we u vragen om van tevoren te spoelen met een oplossing van waterstofperoxide. Dit zorgt voor de reductie van mondbacteriën.
- Wij zullen bij het maken van een afspraak en bij binnenkomst de nodige vragen stellen om te beslissen of wij u mogen behandelen.
- Doordat wij de behandelaars nu over onze 2 locaties verdelen kan het zijn dat u wellicht in overleg op de andere locatie terecht komt.

Tevens vragen wij u om niet naar de praktijk te komen als u:
- Besmet bent met Covid-19 (of uw huisgenoten) of minder dan twee weken geleden genezen bent verklaard.
- Symptomen hebt passend bij Covid-19 (of uw huisgenoten).
- Een verhoogde kans op besmetting heeft, bv woonachtig in een verpleeghuis.

Met al deze maatregelen zijn wij er van overtuigd dat we u en onze medewerkers voldoende bescherming kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk om u de mondzorg te kunnen geven die u van ons gewend bent. Uiteraard blijft het uw eigen beslissing en verantwoordelijkheid om onze praktijk te bezoeken.
We vragen u om alleen naar onze praktijk te komen, zonder begeleiding.

Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Blijf gezond en tot snel,

Team Tandzorg Oranjeplein en Leuken

-->