Over Tandzorg Oranjeplein

Bij Tandzorg Oranjeplein kunt u terecht voor goede tandheelkundige zorg en behandelingen, uitgevoerd door gediplomeerde en ervaren medewerkers. De wensen en mogelijkheden van en voor u als patiënt, staan bij ons centraal. Bekijk de foto's van onze praktijk.

Wij streven ernaar om onze tandheelkundige zorgverlening zo veel mogelijk binnen de eigen praktijk uit te voeren. Daarom zijn er binnen onze praktijk verschillende medewerkers werkzaam:

  • Meerdere tandartsen
  • één mondhygiëniste
  • één preventie-assistente
  • één paro-preventie-assistente
  • tandartsassistentes
  • balieassistentes
  • Praktijkmanager

Zoals mogelijk bij u bekend is, is er in Nederland een groot tekort aan zorgprofessionals, ook in de tandheelkunde.
Bij Tandzorg Oranjeplein en Tandzorg Leuken werken daardoor ook niet-Nederlandse tandartsen.
Onze behandelaars voldoen aan alle eisen die de Nederlandse wetgeving voorschrijft en bezitten alle diploma's en documenten om hier hun vak met plezier en passie uit te kunnen oefenen.
In een multi-culturele samenleving is een gemêleerd team van professionals niet meer weg te denken.

Bekijk het volledige team.

Wanneer het voor uw behandeling nodig is, kunnen wij u indien nodig ook doorverwijzen naar een van onze samenwerkingspartners.

Voor meer informatie over onze werkwijze en behandelingen, verwijzen wij u door naar onze diensten.

Controle gecombineerd met preventie

Tegenwoordig proberen wij afspraken voor de periodieke controle zo veel mogelijk te combineren met een afspraak bij de preventie-assistent. Zij reinigt uw gebit en maakt uw gebit klaar voor de periodieke controle. Daarnaast geeft zij instructies en voorlichting over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen. Bekijk meer informatie over de werkzaamheden van de preventie-assistent.

Zorg in mondzorg

De gezondheid van ons gebit en onze mond is onlosmakelijk verbonden aan onze algemene gezondheid. Tandzorg Oranjeplein heeft als doel om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te kunnen voldoen, gaan we samen in gesprek over uw wensen. We proberen u daarbij de best mogelijke begeleiding bij aan te bieden. Daarom kunt u via ons direct terecht bij de mondhygiëniste, parodontoloog of preventie-assistente. En u parkeert direct voor de deur, waar altijd plek is. 

Kwaliteitsregister

Tandzorg Oranjeplein is ingeschreven in het kwaliteitsregister van onze beroepsvereniging KNMT. Dit betekent dat wij onze kennis toetsbaar op peil houden. Hiermee voldoen we aan de door de beroepsgroep vooropgestelde normen en richtlijnen. 

Wij zijn geopend maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16:45 uur. U kunt ons dan ook bereiken om een afspraak te maken. Tijdens onze lunchpauze (12.30 - 13.15) zijn wij telefonisch niet te bereiken. U kunt dan wel ons via de mail bereiken.

Kunt u uw afspraak niet nakomen, dan dient u dit minimaal 24 uur van tevoren aan ons door te geven. Wij maken u erop attent dat niet tijdig afgemelde afspraken worden doorberekend. De in rekening gebrachte kosten zijn praktijkkosten en deze lopen op naarmate de niet nagekomen afspraak langer is. 

Meer weten?
Openingstijden
MaandagMa 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
DinsdagDi 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
WoensdagWo 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
DonderdagDo 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
VrijdagVr 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
ZaterdagZa Gesloten
ZondagZo Gesloten

Telefonische bereikbaarheid
Ma t/m Vr 8:00 -16:45 uur
Tijdens onze lunchpauze (12:30 - 13:15) zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Tandzorg Oranjeplein
Nassaulaan 3
6006 CM Weert

info@tandzorgoranjeplein.nl
0495 - 524 261

Gecertificeerde tandartsen
Google Maps Tandzorgoranjeplein

Belangrijke mededeling

Beste patiënt,

In verband met het corona virus zullen de nodige maatregelen genomen worden in onze praktijk waardoor de mondzorg er voor u wellicht anders uit zal zien dan u van ons gewend bent.

In de praktijk hanteren wij al jaren de nodige hygiëneprotocollen. Deze hebben wij nu aangevuld met de richtlijnen van het RIVM en de aanvullende protocollen die wij van de Mondzorgkoepels hebben ontvangen. Dit doen we om zowel u als onze medewerkers goed te beschermen. De volgende aanpassingen hebben wij doorgevoerd:
- Onze agendaplanning zal aangepast worden. Er zal meer tijd tussen patiënten in gepland worden. Dit doen we om te voorkomen dat er teveel patiënten in de wachtkamer zitten.
- Bij onze balie is een streep getrokken om 1,5 meter afstand van de balie te kunnen houden.
- Afspraken zullen bevestigd worden per mail of sms (geen afsprakenkaartjes).
- De behandelaars zullen naast de gebruikelijke bescherming bij behandelingen een spatscherm en/of mutsje dragen.

Wat wij van u vragen;
- Wij verzoeken u vriendelijk om een mondkapje te dragen in onze praktijk.
- Wij vragen u om uw handen te desinfecteren bij de ingang.
- Helaas is het gebruik van onze sanitaire voorziening niet mogelijk.
- Bij sommige behandelingen zullen we u vragen om van tevoren te spoelen met een oplossing van waterstofperoxide. Dit zorgt voor de reductie van mondbacteriën.
- Wij zullen bij het maken van een afspraak en bij binnenkomst de nodige vragen stellen om te beslissen of wij u mogen behandelen.
- Doordat wij de behandelaars nu over onze 2 locaties verdelen kan het zijn dat u wellicht in overleg op de andere locatie terecht komt.

Tevens vragen wij u om niet naar de praktijk te komen als u:
- Besmet bent met Covid-19 (of uw huisgenoten) of minder dan twee weken geleden genezen bent verklaard.
- Symptomen hebt passend bij Covid-19 (of uw huisgenoten).
- Een verhoogde kans op besmetting heeft, bv woonachtig in een verpleeghuis.

Met al deze maatregelen zijn wij er van overtuigd dat we u en onze medewerkers voldoende bescherming kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk om u de mondzorg te kunnen geven die u van ons gewend bent. Uiteraard blijft het uw eigen beslissing en verantwoordelijkheid om onze praktijk te bezoeken.
We vragen u om alleen naar onze praktijk te komen, zonder begeleiding.

Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Blijf gezond en tot snel,

Team Tandzorg Oranjeplein en Leuken

-->