Over Tandzorg Oranjeplein

Bij Tandzorg Oranjeplein kunt u terecht voor goede tandheelkundige zorg en behandelingen, uitgevoerd door gediplomeerde en ervaren medewerkers. De wensen en mogelijkheden van en voor u als patiënt, staan bij ons centraal. Bekijk de foto's van onze praktijk.

Wij streven ernaar om onze tandheelkundige zorgverlening zo veel mogelijk binnen de eigen praktijk uit te voeren. Daarom zijn er binnen onze praktijk verschillende medewerkers werkzaam:

  • vier tandartsen
  • een parodontoloog
  • twee mondhygiënisten
  • een preventie-assistente
  • een paro-preventie-assistente
  • vijf tandartsassistenten
  • een administratief medewerkster
  • een praktijkmanager

Zoals mogelijk bij u bekend is, is er in Nederland een groot tekort aan zorgprofessionals, ook in de tandheelkunde.
Bij Tandzorg Oranjeplein en Tandzorg Leuken werken daardoor ook niet-Nederlandse tandartsen.
Onze behandelaars voldoen aan alle eisen die de Nederlandse wetgeving voorschrijft en bezitten alle diploma's en documenten om hier hun vak met plezier en passie uit te kunnen oefenen.
In een multi-culturele samenleving is een gemêleerd team van professionals niet meer weg te denken.

Bekijk het volledige team.

Wanneer het voor uw behandeling nodig is, kunnen wij u indien nodig ook doorverwijzen naar een van onze samenwerkingspartners.

Voor meer informatie over onze werkwijze en behandelingen, verwijzen wij u door naar onze diensten.

Controle gecombineerd met preventie

Tegenwoordig proberen wij afspraken voor de periodieke controle zo veel mogelijk te combineren met een afspraak bij de preventie-assistent. Zij reinigt uw gebit en maakt uw gebit klaar voor de periodieke controle. Daarnaast geeft zij instructies en voorlichting over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen. Bekijk meer informatie over de werkzaamheden van de preventie-assistent.

Zorg in mondzorg

De gezondheid van ons gebit en onze mond is onlosmakelijk verbonden aan onze algemene gezondheid. Tandzorg Oranjeplein heeft als doel om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te kunnen voldoen, gaan we samen in gesprek over uw wensen. We proberen u daarbij de best mogelijke begeleiding bij aan te bieden. Daarom kunt u via ons direct terecht bij de mondhygiëniste, parodontoloog of preventie-assistente. En u parkeert direct voor de deur, waar altijd plek is. 

Kwaliteitsregister

Tandzorg Oranjeplein is ingeschreven in het kwaliteitsregister van onze beroepsvereniging KNMT. Dit betekent dat wij onze kennis toetsbaar op peil houden. Hiermee voldoen we aan de door de beroepsgroep vooropgestelde normen en richtlijnen. 

Wij zijn geopend maandag t/m vrijdag. Op maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 tot 16.30 uur, en op woensdag en vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur (vrijdag telefonisch bereikbaar tot 12.00). U kunt ons dan ook bereiken om een afspraak te maken. Tijdens onze lunchpauze (12.30 - 13.15) zijn wij telefonisch niet te bereiken. U kunt dan wel ons afsprakenformulier of inschrijfformulier gebruiken.

Kunt u uw afspraak niet nakomen, dan dient u dit minimaal 24 uur van tevoren aan ons door te geven. Wij maken u erop attent dat niet tijdig afgemelde afspraken worden doorberekend. De in rekening gebrachte kosten zijn praktijkkosten en deze lopen op naarmate de niet nagekomen afspraak langer is. 

Meer weten?
Openingstijden
MaandagMa 8:00 - 12:30 13:15 - 17:00
DinsdagDi 8:00 - 12:30 13:15 - 17:00
WoensdagWo 8:00 - 12:30 13:15 - 17:00
DonderdagDo 8:00 - 12:30 13:15 - 17:00
VrijdagVr 8:00 - 12:30 13:15 - 17:00
ZaterdagZa Gesloten
ZondagZo Gesloten

Telefonische bereikbaarheid
Ma t/m Do 8:00 -16:30 uur
Vr 8:00 uur - 12:00 uur
Tijdens onze lunchpauze (12:30 - 13:15) zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Tandzorg Oranjeplein
Nassaulaan 3
6006 CM Weert

info@tandzorgoranjeplein.nl
0495 - 524 261

Gecertificeerde tandartsen

Belangrijke mededeling

Beste patiënt,

Vanwege de maatregelen die wij moeten nemen i.v.m. het coronavirus, zijn wij t/m dinsdag 28 april alleen geopend voor spoedgevallen.
Heeft u in deze periode een afspraak staan? Dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

We hopen op uw begrip.

Team Tandzorg Oranjeplein