Klantbeoordelingen

In Weert liggen verschillende tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en tandprothethici. Uiteraard wilt u geholpen worden door de beste tandarts in Weert. Om u een goed doordachte keuze te laten maken, vinden wij het belangrijk dat u weet wat onze patiënten van ons vinden. U zoekt namelijk een tandarts die het beste past bij uw persoonlijke wensen.

Onze tandartsbeoordelingen kunt u op verschillende plekken vinden'. Op de onderstaande websites kunt u reviews over onze praktijk lezen, maar u kunt natuurlijk ook zelf een tandartsbeoordeling achterlaten:

Heeft u vragen over een van onze reviews? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Nog leuker vinden wij het natuurlijk als u hieronder een review op onze eigen website achterlaat.

Beoordelingen over tandzorgoranjeplein

Wij zijn beoordeeld met een 8,5/10 gebaseerd op 8 beoordelingen.

Mooie tandarts praktijk met vriendelijk personeel

Ben patiënt bij tandarts Foteini. Pas een wortelkanaal behandeling en een nieuwe kroon gekregen . Super lieve, vrolijke en kundige tandarts. Zo wordt een bezoekje bij de tandarts bijna leuk ;). Ook de assistentes zijn erg aardig en stellen je echt op je gemak.

Tandarts Bauer heeft op zaterdag mij super geholpen met een facing (composiet vulling) nadat mijn hond tegen mijn gebit was gesprongen. Hierdoor minder last van koud en warm. Het resultaat is mooi.

Vriendelijk personeel, goede uitleg Helemaal tevreden.

Zeer tevreden na ons eerste bezoek en een professionele en psychologische voorbereiding vooraf. Moest mijn misslagen trekken en totaal geen pijn gehad en hele spontane tandarts met een leuk Duits accent. Geef niet snel een maximale score, maar nu wel en welverdiend.

Hele sympathieke tandarts met een leuk Duits accent en zeer spontaan inde omgang en moest een kies worden getrokken en totaal geen pijn gehad en een professionele en psychologische voorbereiding vooraf. Geef niet snel een maximale score, maar nu wel.

Ik kom hier al jaren. Sinds de verbouwing zijn ze er alleen maar op vooruit gegaan. Persoonlijk vind ik het altijd erg duidelijk en heb het gevoel dat ze goed met je tanden omgaan.

Verzorgde praktijk met aardige medewerkers.

Fijne tandarts dus tevreden

Nette praktijk met professioneel personeel.

Gemakkelijk en gratis parkeren. Ook is het mogelijk een duo afspraak met tandarts en mondhygiëniste te maken. Het is een gezellige kleine praktijk. Duidelijke communicatie over kosten middels begroting zodat men niet voor verrassingen komt te staan.

Mooie en professionele tandartspraktijk. Personeel is heel aardig en de herinnering voor de afspraak per sms is ontzettend fijn! Geen wachttijd en alle aandacht voor de patiënt.

k heb nieuwe kronen gekregen en ben super tevreden. Alles liep heel vlot en binnen twee weken had ik mijn nieuwe tanden. Ik was best onzeker met lachen en dat is nu helemaal weg. Het contact met de tandarts, assistentes en de tandtechnieker waren heel fijn en duidelijk.

Ik moest een wortelkanaalbehandeling. Daar zag ik tegenop maar van te voren was uitgelegd wat het allemaal inhield. De tandarts zei me dat ik niet bang hoefde te zijn en hielp mij van mijn pijn af. Over de kosten is vooraf goed duidelijk gemaakt wat het allemaal zou gaan kosten.

Ben hier regelmatig voor controle. Fijne tandarts hoor, prima uitleg en afhandeling. Zeer vriendelijk personeel en er wordt echt de tijd voor je genomen.

Geef uw mening!

Wat vindt u van ons? Laat het hieronder weten!

Welk cijfer geeft u ons?
10
Openingstijden
MaandagMa 8:00 - 12:30 13:15 - 17:00
DinsdagDi 8:00 - 12:30 13:15 - 17:00
WoensdagWo 8:00 - 12:30 13:15 - 17:00
DonderdagDo 8:00 - 12:30 13:15 - 17:00
VrijdagVr 8:00 - 12:30 13:15 - 17:00
ZaterdagZa Gesloten
ZondagZo Gesloten

Telefonische bereikbaarheid
Ma t/m Do 8:00 -16:30 uur
Vr 8:00 uur - 12:00 uur
Tijdens onze lunchpauze (12:30 - 13:15) zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Tandzorg Oranjeplein
Nassaulaan 3
6006 CM Weert

info@tandzorgoranjeplein.nl
0495 - 524 261

Gecertificeerde tandartsen

Belangrijke mededeling

Beste patiënt,

Vanwege de maatregelen die wij moeten nemen i.v.m. het coronavirus, zijn wij t/m dinsdag 28 april alleen geopend voor spoedgevallen.
Heeft u in deze periode een afspraak staan? Dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

We hopen op uw begrip.

Team Tandzorg Oranjeplein