Goede tandarts Weert

Waarom zou u kiezen voor Tandzorg Oranjeplein als u op zoek bent naar een fijne tandarts in Weert? Wij zijn een kleine professionele tandartsenpraktijk in de wijk Moesel met twee tandartsen, een mondhygiëniste en een preventie assistente.

Behandelingen en controle tandarts in Weert

Bij Tandzorg Oranjeplein kunt u terecht voor de periodieke controle van uw gebit. Hoewel dit de meest gangbare reden is waarvoor mensen bij de tandarts komen, voeren wij ook deze behandeling met de grootste zorg uit. Voor kinderen vinden wij het belangrijk dat ze op tijd vertrouwd raken met de tandarts en de preventie assistente. Spelenderwijs leert de preventie assistente hoe kinderen hun tanden goed kunnen poetsen en voeren wij een plaque controle uit ter preventie. Voor kinderen onder de 18 jaar worden deze kosten helemaal door de zorgverzekering vergoed. Dit is dus een extra stimulans om uw kinderen kennis te laten maken met de preventie assistente en zodoende de kans op gaatjes te beperken.  Voor welke behandelingen kunt u verder bij ons terecht?

  • Wortelkanaalbehandelingen
  • Vullingen
  • Implantaten
  • Prothesen
  • Tanden bleken
  • Gevoelige tanden en teruggetrokken tandvlees
  • Angst voor de tandarts
  • Slechte adem, droge mond
  • Verstandskiezen

Specialisten in huis

Ieder probleem aan het gebit heeft een eigen specialist. Zo zijn er tandartsen gespecialiseerd in implantaten, kunstgebitten, wortelkanaalbehandelingen, tandvleesproblemen en het bleken van tanden. Het fijne bij Tandzorg Oranjeplein is dat u voor al deze specialistische behandelingen bij ons terecht kunt. Wij hebben bijvoorbeeld ook een eigen mondhygiëniste. En dat is prettig, want zo kunt u voor al uw mondzorg terecht onder één dak en indien mogelijk een combinatieafspraak maken.

Een goede tandarts in Weert (Limburg) neemt zijn vak serieus

U wilt natuurlijk een tandarts die zijn of haar vak serieus neemt. Dat wij ons werk oprecht belangrijk vinden is te herkennen aan ons keurmerk KNMT. Als lid van de KNMT staan wij voor optimale tandenzorg in onze praktijk, zorgen wij voor bij- en nascholing, hebben wij een klachtenregeling en ruime openingstijden.

Zoekt u een fijne tandartsenpraktijk in Weert, met een gemoedelijk, doch professioneel karakter? Neem dan gerust contact op met Tandzorg Oranjeplein:

Wij verwelkomen u graag als (nieuwe) klant bij Tandzorg Oranjeplein in Weert, Limburg!

Openingstijden
MaandagMa 8:00 - 12:30 13:15 - 17:00
DinsdagDi 8:00 - 12:30 13:15 - 17:00
WoensdagWo 8:00 - 12:30 13:15 - 17:00
DonderdagDo 8:00 - 12:30 13:15 - 17:00
VrijdagVr 8:00 - 12:30 13:15 - 17:00
ZaterdagZa Gesloten
ZondagZo Gesloten

Telefonische bereikbaarheid
Ma t/m Do 8:00 -16:30 uur
Vr 8:00 uur - 12:00 uur
Tijdens onze lunchpauze (12:30 - 13:15) zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Tandzorg Oranjeplein
Nassaulaan 3
6006 CM Weert

info@tandzorgoranjeplein.nl
0495 - 524 261

Gecertificeerde tandartsen

Belangrijke mededeling

Beste patiënt,

Vanwege de maatregelen die wij moeten nemen i.v.m. het coronavirus, zijn wij t/m dinsdag 28 april alleen geopend voor spoedgevallen.
Heeft u in deze periode een afspraak staan? Dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

We hopen op uw begrip.

Team Tandzorg Oranjeplein