Goede tandarts Weert

Waarom zou u kiezen voor Tandzorg Oranjeplein als u op zoek bent naar een fijne tandarts in Weert? Wij zijn een kleine professionele tandartsenpraktijk in de wijk Moesel met twee tandartsen, een mondhygiëniste en een preventie assistente.

Behandelingen en controle tandarts in Weert

Bij Tandzorg Oranjeplein kunt u terecht voor de periodieke controle van uw gebit. Hoewel dit de meest gangbare reden is waarvoor mensen bij de tandarts komen, voeren wij ook deze behandeling met de grootste zorg uit. Voor kinderen vinden wij het belangrijk dat ze op tijd vertrouwd raken met de tandarts en de preventie assistente. Spelenderwijs leert de preventie assistente hoe kinderen hun tanden goed kunnen poetsen en voeren wij een plaque controle uit ter preventie. Voor kinderen onder de 18 jaar worden deze kosten helemaal door de zorgverzekering vergoed. Dit is dus een extra stimulans om uw kinderen kennis te laten maken met de preventie assistente en zodoende de kans op gaatjes te beperken.  Voor welke behandelingen kunt u verder bij ons terecht?

  • Wortelkanaalbehandelingen
  • Vullingen
  • Implantaten
  • Prothesen
  • Tanden bleken
  • Gevoelige tanden en teruggetrokken tandvlees
  • Angst voor de tandarts
  • Slechte adem, droge mond
  • Verstandskiezen

Specialisten in huis

Ieder probleem aan het gebit heeft een eigen specialist. Zo zijn er tandartsen gespecialiseerd in implantaten, kunstgebitten, wortelkanaalbehandelingen, tandvleesproblemen en het bleken van tanden. Het fijne bij Tandzorg Oranjeplein is dat u voor al deze specialistische behandelingen bij ons terecht kunt. Wij hebben bijvoorbeeld ook een eigen mondhygiëniste. En dat is prettig, want zo kunt u voor al uw mondzorg terecht onder één dak en indien mogelijk een combinatieafspraak maken.

Een goede tandarts in Weert (Limburg) neemt zijn vak serieus

U wilt natuurlijk een tandarts die zijn of haar vak serieus neemt. Dat wij ons werk oprecht belangrijk vinden is te herkennen aan ons keurmerk KNMT. Als lid van de KNMT staan wij voor optimale tandenzorg in onze praktijk, zorgen wij voor bij- en nascholing, hebben wij een klachtenregeling en ruime openingstijden.

Zoekt u een fijne tandartsenpraktijk in Weert, met een gemoedelijk, doch professioneel karakter? Neem dan gerust contact op met Tandzorg Oranjeplein:

Wij verwelkomen u graag als (nieuwe) klant bij Tandzorg Oranjeplein in Weert, Limburg!

Openingstijden
MaandagMa 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
DinsdagDi 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
WoensdagWo 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
DonderdagDo 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
VrijdagVr 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
ZaterdagZa Gesloten
ZondagZo Gesloten

Telefonische bereikbaarheid
Ma t/m Vr 8:00 -16:45 uur
Tijdens onze lunchpauze (12:30 - 13:15) zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Tandzorg Oranjeplein
Nassaulaan 3
6006 CM Weert

info@tandzorgoranjeplein.nl
0495 - 524 261

Gecertificeerde tandartsen

Belangrijke mededeling

Beste patiënt,

Zoals u ongetwijfeld weet was onze praktijk sinds 16 maart alleen geopend voor acute spoedgevallen i.v.m. het coronavirus. Dinsdag is er in overleg tussen de Mondzorgkoepels en het RIVM besloten dat de tandartspraktijken weer mogen openen voor reguliere behandelingen. Wel zullen de nodige maatregelen genomen worden waardoor de mondzorg er voor u wellicht anders uit zal zien dan u van ons gewend bent.

In de praktijk hanteren wij al jaren de nodige hygiëneprotocollen. Deze hebben wij nu aangevuld met de richtlijnen van het RIVM en de aanvullende protocollen die wij van de Monzorgkoepels hebben ontvangen. Dit doen we om zowel u als onze medewerkers goed te beschermen. De volgende aanpassingen hebben wij doorgevoerd:
- Onze agendaplanning zal aangepast worden. Er zal meer tijd tussen patiënten in gepland worden en er zullen maximaal 2 behandelaars per dag werkzaam zijn per locatie. Dit doen we om te voorkomen dat er teveel patiënten in de wachtkamer zitten.
- Bij onze balie is een streep getrokken om 1,5 meter afstand van de balie te kunnen houden.
- Afspraken zullen bevestigd worden per mail of sms (geen afsprakenkaartjes).
- De behandelaars zullen naast de gebruikelijke bescherming bij behandelingen een spatscherm en mutsje dragen.

Wat wij van u vragen;
- Wij vragen u om uw handen te desinfecteren bij de ingang.
- Bij sommige behandelingen zullen we u vragen om van tevoren te spoelen met een oplossing van waterstofperoxide. Dit zorgt voor de reductie van mondbacteriën.
- Wij zullen bij het maken van een afspraak de nodige vragen stellen om te beslissen of wij u mogen behandelen.
- Doordat wij de behandelaars nu over onze 2 locaties verdelen kan het zijn dat u wellicht in overleg op de andere locatie terecht komt.

Tevens vragen we u om niet naar de praktijk te komen als u:
- Besmet bent met covid-19 (of uw huisgenoten) of minder dan 2 weken geleden genezen bent verklaard.
- Syptomen hebt passend bij Covid-19 (of uw huisgenoten).
- Een verhoogde kans op besmetting heeft, bv woonachtig in een verpleeghuis.

Met al deze maatregelen zijn wij er van overtuigd dat we u en onze medewerkers voldoende bescherming kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk om de mondzorg weer op gang te brengen om grotere problemen in de toekomst te voorkomen. Uiteraard blijft het uw eigen beslissing en verantwoordelijkheid om onze praktijk te bezoeken.

We vragen u om alleen naar onze praktijk te komen, zonder begeleiding en alleen telefonisch een afspraak te maken.

Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Blijf gezond en tot snel,

Team Tandzorg Oranjeplein en Leuken